Can I Pay Someone Take My TEAS for Me?
Quote from olivianaylor on June 24, 2025, 09:48Balancing work and study is getting impossible, and my TEAS exam is around the corner. I’m seriously considering the option to pay someone take my TEAS for me so I can stay on track. It feels like the only way to manage everything right now. Just putting it out there as I explore my next steps.
Balancing work and study is getting impossible, and my TEAS exam is around the corner. I’m seriously considering the option to pay someone take my TEAS for me so I can stay on track. It feels like the only way to manage everything right now. Just putting it out there as I explore my next steps.
Quote from mengu on January 30, 2026, 14:33Słuchajcie, miałem ostatnio sporo wolnego czasu podczas urlopu w Tatrach i szukałem czegoś, co podniesie mi ciśnienie bardziej niż wspinaczka. Trafiłem na needforslots dzięki poleceniu na jednej z grup dyskusyjnych. Najbardziej wciągnęły mnie zakłady i poker, bo lubię element rywalizacji z innymi ludźmi. Miałem moment kryzysowy, gdy nic nie wchodziło, ale nagle jedna szczęśliwa ręka pozwoliła mi wyjść na swoje z dużą nadwyżką. To był jeden z tych wieczorów, które pamięta się długo dzięki niespodziewanemu zastrzykowi gotówki.
Słuchajcie, miałem ostatnio sporo wolnego czasu podczas urlopu w Tatrach i szukałem czegoś, co podniesie mi ciśnienie bardziej niż wspinaczka. Trafiłem na needforslots dzięki poleceniu na jednej z grup dyskusyjnych. Najbardziej wciągnęły mnie zakłady i poker, bo lubię element rywalizacji z innymi ludźmi. Miałem moment kryzysowy, gdy nic nie wchodziło, ale nagle jedna szczęśliwa ręka pozwoliła mi wyjść na swoje z dużą nadwyżką. To był jeden z tych wieczorów, które pamięta się długo dzięki niespodziewanemu zastrzykowi gotówki.